گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

رئیسی: از مواضع به‌حق خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم| آمریکایی‌ها از گذشته درس عبرت بگیرند| از هیچ تحرکی غافل نیستیم

  • کد خبر: ۱۱۶۸۴۹
  • ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۷
رئیسی: از مواضع به‌حق خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم| آمریکایی‌ها از گذشته درس عبرت بگیرند| از هیچ تحرکی غافل نیستیم
رئیس‌جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی از مواضع بحق و منطقی خود عقب‌نشینی نمی‌کند، به آمریکایی‌ها توصیه کرد که به‌جای تکرار تجربه شکست‌خورده فشار حداکثری به ملت ایران، واقعیت‌ها را ببینند و از گذشته درس عبرت بگیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در جلسه روز چهارشنبه هیئت دولت در واکنش به ادعا‌های اخیر آمریکایی‌ها در خصوص برجام گفت: آمریکایی‌ها گفته‌اند ایران باید به برجام برگردد، در حالی که جمهوری اسلامی هرگز از برجام خارج نشده و این آمریکا بوده که نقض پیمان کرده است.

رئیس‌جمهور افزود: امروز نه تنها برای اروپایی‌ها به‌عنوان متحد آمریکایی‌ها در مذاکرات، بلکه برای همه ملت‌های جهان سؤال شده است که چرا آمریکا به تعهدات خود در برجام پایبند نماند و از آن خارج شد؟

وی با اشاره به تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران اظهار داشت: آمریکایی‌ها بار‌ها گفته‌اند فشاری که به ملت ایران تحمیل کردند بی‌سابقه و حداکثری بوده، اما سخنگوی وزارت خارجه این کشور رسماً اعلام کرد این فشار‌ها به هیچ‌وجه کارساز نبوده و مفتضحانه شکست خورده است.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی از مواضع به‌حق و منطقی خود عقب‌نشینی نمی‌کند، به آمریکایی‌ها توصیه کرد که به‌جای تکرار تجربه شکست‌خورده فشار حداکثری به ملت ایران، واقعیت‌ها را ببینند و از گذشته درس عبرت بگیرند.

آیت‌الله رئیسی افزود: آمریکایی‌ها باید در طول ۴۳ سال اخیر متوجه شده باشند که نمی‌شود با زبان زور با ملت ایران سخن گفت؛ این عجیب است که آن‌ها باز هم می‌خواهند با همان ادبیاتی سخن بگویند که حتماً نتیجه‌ای برای آن‌ها نخواهد داشت.

رئیس جمهور گفت: جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات با ۱+۵ و ۱+۴ همواره کاملاً عقلانی عمل کرده و خواسته‌های منطقی خود را مطرح کرده است. امروز هم تیم مذاکره‌کننده خواسته‌ای خارج از چارچوب‌ها مطرح نکرده و در تداوم مسیری که تاکنون طی شده، بر اساس موازین عمل می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به سفر مسئولان آمریکایی به منطقه تأکید کرد: اگر رفت‌و‌آمد‌های مقامات آمریکایی به کشور‌های منطقه برای تحکیم موقعیت رژیم صهیونیستی و عادی‌سازی روابط این رژیم با برخی کشورهاست، تلاش‌های آن‌ها به هیچ عنوان برای صهیونیست‌ها امنیت‌ساز نخواهد بود.

رئیس جمهور خطاب به آمریکایی‌ها گفت: اگر می‌خواهید بدانید که عملکرد و رفت‌وآمد‌های شما در منطقه چه اثری داشته، با چشم باز موضع ملت‌ها را نگاه کنید که نفرت از صهیونیست‌ها و جنایات این رژیم در دل آن‌ها افزایش یافته است.

آیت‌الله رئیسی همچنین با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران تمام تحولات منطقه را به دقت زیر نظر دارد و از هیچ تحرکی غافل نیست، خاطرنشان کرد: بار‌ها به کسانی که از سوی آمریکایی‌ها پیام آورده‌اند گفته‌ایم که اگر کوچکترین حرکتی علیه تمامیت ارضی ایران انجام شود، با عکس‌العمل قاطع ما مواجه خواهد شد.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود، به موضوع ارتقای زیرساخت‌های رفاهی در حوزه آموزش عالی اشاره کرد و با تاکید بر ضرورت توسعه، نوسازی و تجهیز خوابگاه‌های دانشجویی، بویژه خوابگاه‌های دانشجویی متاهلی، خواستار برنامه‌ریزی دقیق برای مشارکت اقشار مردمی و خَیّرین و همچنین همکاری بنیاد‌ها و مؤسسات در احداث این خوابگاه‌ها شد.

وی همچنین توجه دستگاه‌ها به خدمت‌رسانی شایسته به مردم و مطالبات آن‌ها را مورد تأکید قرار داد و با بیان اینکه هیچ کاری مهم‌تر از خدمت به مردم و حفظ آرامش و امید در جامعه نیست، از افزایش سرمایه اجتماعی و امید در دل مردم به عنوان اَبَرپروژه دولت سیزدهم یاد کرد.

رئیس‌جمهور متذکر شد: همه کارگزاران دولت باید خود را موظف به امیدآفرینی در جامعه بدانند و هرکس نسبت به امور مردم بی‌توجه باشد و آگاهانه یا ناآگاهانه مردم را ناامید کند، خلاف راهبرد نظام و دولت حرکت می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->